Hotstone Massage lichaam

90 minuten €49.95

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. De warmte van de stenen en de lichte druk dringen diep door in de spieren en verlichten de spanningen van het lichaam. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Een hotstone massage zorgt voor ontgifting, een diepe relaxatie en geeft je enorm veel energie. Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam en brengt het lichaam meer in balans.

Om de werking van de massage extra te optimaliseren en te personaliseren maken wij gebruik van de heerlijke geurende en stimulerende massage oliën van Lakshmi. Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 20 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.

Laksmi Kapha: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, verkwikt en verwarmt Kapha. Het stimuleert de circulatie en helpt om overmatig vocht af te voeren. Verfrist de algehele conditie en maakt de huid niet vet.

Laksmi Pitta: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, kalmeert en verkoelt Pitta. Het helpt om huidirritaties te voorkomen en biedt de huid vocht, voeding en bescherming.

Laksmi Vata: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, verzacht en verwarmt Vata. Het helpt afvalstoffen te verwijderen, herstelt de vochtbalans en voedt de droge huid.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 20:30

Zaterdag en zondag
Gesloten (open in overleg)

CONTACT ONS

06 – 161 222 19

info@lookingyourbest.nl

LOCATIE

Looking Your Best

Van der Woudendijk 87

2497 XR ´s-Gravenhage

Social Share