Hoofd-, nek en rugmassage

30 minuten €29.95

De hoofd massage geeft vaak verlichting, bij concentratieproblemen of spanning. Door de massage worden spanning, stress en afvalstoffen in het hoofd, afgevoerd. Stress en spanningen kunnen zich uiten in klachten bij het hoofd. Hoofdpijn en nekklachten komen erg veel voor.

Veel mensen hebben regelmatig last van spanning in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. Met name wanneer men zittend werk doet of veel achter de computer zit. De nek-, rug- en schoudermassage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in dit gebied.

Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Wij besteden extra aandacht aan eventuele pijnlijke plekken en zorgen ervoor dat u na behandeling weer ontspannen naar huis gaat.

Een regelmatige rug, schouder- en nekmasssage kan veel klachten waaronder (spannings)hoofdpijn en een verkeerde en gespannen houding voorkomen. Naast de rug, schouder- en nekmasssage is het ook mogelijk te kiezen voor de hoofd- nek- en schoudermassage of de hoofd-, nek- en armmassage.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 20:30

Zaterdag en zondag
Gesloten (open in overleg)

CONTACT ONS

06 – 161 222 19

info@lookingyourbest.nl

LOCATIE

Looking Your Best

Van der Woudendijk 87

2497 XR ´s-Gravenhage

Social Share