Ontspanningsmassage lichaam

90 minuten €49.95

Een lichaamsmassage is goed voor lichaam en geest, je komt lichamelijk en geestelijk tot rust. Het helpt je om weer op krachten te komen en verhoogt je dagelijkse energie en weerstand. Massage stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen en heeft daarom ook een positieve werking op de huid omdat het de doorbloeding stimuleert en daarmee ook de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Om de werking van de massage extra te optimaliseren en te personaliseren maken wij gebruik van de heerlijke geurende en stimulerende massage oliën van Lakshmi. Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 20 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.

Laksmi Kapha: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, verkwikt en verwarmt Kapha. Het stimuleert de circulatie en helpt om overmatig vocht af te voeren. Verfrist de algehele conditie en maakt de huid niet vet.

Laksmi Pitta: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, kalmeert en verkoelt Pitta. Het helpt om huidirritaties te voorkomen en biedt de huid vocht, voeding en bescherming.

Laksmi Vata: Gecombineerde synergie van planten en essentiële oliën, verzacht en verwarmt Vata. Het helpt afvalstoffen te verwijderen, herstelt de vochtbalans en voedt de droge huid.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag
10:00 - 20:30

Zaterdag en zondag
Gesloten (open in overleg)

CONTACT ONS

06 – 161 222 19

info@lookingyourbest.nl

LOCATIE

Looking Your Best

Van der Woudendijk 87

2497 XR ´s-Gravenhage

Social Share